A way to play.

A way to grow.

FC BARCELONA BASKETBALL CAMP

Barça Academy Basket Camp vil være en uke med sikte på å forbedre og lære tekniske og taktiske elementer. I de daglige treningsøktene vil du føle deg som en spiller fra klubbens førstelag ved å trene med FCB-trenere gjennom vår metodikk basert på spillerens integrerte vekst.

Det er en leir der basketballopplevelsen utføres med ulike pedagogiske og rekreasjonsaktiviteter rettet mot å lære mer om FC Barcelona.

Barça Academy Basket Camp vil være en 3-dagers leir. 

Tidsplanen for spillere fra 7 til 11 år vil være kl. 09.00 til 13.00 og for spillere fra 12 til 15 år vil den være fra kl. 14.30 til 18.30

Disse leirene er designet både for spillere fra klubb hvor fasiliteter vil bli brukt til leiren, samt for spillere som kommer fra andre basketballklubber.

Deltakere i Barça Academy Basketball Camp vil være i stand til å forbedre læringen av de tekniske og taktiske konseptene for basketball i samsvar med metodikken som vanligvis brukes i trening av profesjonelle basketballag.

I tillegg tillater denne opplevelsen for unge idrettsutøvere også:

– Delta i trening, fritid og rekreasjonsaktiviteter knyttet til basketball og FC Barcelona.

– Opplev fordelene ved å drive idrett på en profesjonell og morsom måte.

– Fremme lagarbeid mellom spillere som deler en lidenskap for basketball og Barça.

– Lære verdiene som FC Barcelona representerer.

Trenerne som skal gjennomføre Barça Academy Basketball Camp kommer direkte fra FC Barcelona akademiet » La Masia “.

Disse trenerne har lang erfaring i basketballverdenen og spesielt med Barça sin metodikk og spillestil.

På hver av dagene til Barça Academy Basketball Camp vil det være en lagtrening med tekniske aspekter og en konkurranse.

I tillegg vil trenerne snakke om taktiske og motivasjonsaspekter av spillet som vil bidra til å fullføre sportsopplevelsen til de unge deltakerne.

Spørsmål og svar som ikke er dekket i våre vanlige spørsmål eller andre bekymringer, kan sendes til oss på e-post til : fcbcamps@barcelonatraining.dk .

REGISTER

DATOER OG STED

FAQS

FAQS

3 dager trening med offisielle FC Barcelona-trenere. Vi ønsker at det skal være en opplevelsesleir med mål om å forbedre og lære tekniske og taktiske elementer. På de daglige treningsøktene vil du kunne føle deg som en spiller fra Klubbens a-lag ved å trene med FC Barcelona trener gjennom vår metodikk basert på den integrerte veksten til spilleren.

Deltakerne vil motta et sertifisert FC Barcelona Basketball Camp diplom for gjennomføring av leiren. Spilleren vil også motta FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja, selvfølgelig. Under kjøp av din Camp-deltagelse i TicketMaster vil du få muligheten til å legge til ekstra uniformer til bestillingen din.

Ja, det vil være mulig frem til første dag av leiren.

Spillere må ta med:

Basketball

Individuell vannflaske

Matpakke

Komplett FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Gutter og jenter mellom 7 og 16 år gammel ønskes velkommen på FC Barcelona Basketball Camp.

FC Barcelona Basketball Camp går 3 dager fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de eldste. Avslutningsseremoni er vanligvis den siste dagen av leiren.

Hver dag vil spillerne utvikle forskjellige teknikker og lære FC Barcelonas anerkjente metodikk for å forbedre seg som basketballspillere.

Vi anstrenger oss for å holde tidsplanen slik den har blitt publisert; den endelige tidsplanen kan imidlertid variere på grunn av faktorer utenfor vår kontroll.

Offisielle trenere fra FC Barcelona kommer eksklusivt for å gjennomføre treningsøktene med hjelp fra lokale assistenttrenere. I motsetning til mange andre leire, er de fleste av våre trenere involvert i FC Barcelona hele året.

Gruppene vil bli delt inn etter alder og nivå. På første dag på leiren vil spillerne muligvis bli delt inn i sine endelige grupper. FC Barcelona-trenerne vil deretter gjennomføre en evaluering for å fullføre gruppene. Spillere kan byttes fra en gruppe til en annen under leiren.

Ja, foreldre er velkomne til å se treningene. Vi ber imidlertid om at du oppholder deg i et bestemt område for ikke å forstyrre dynamikken i treningene.

Du kan registrere deg online HER

Ja, du kan registrere deg for VENTELISTEN i denne lenken.

Ja, vi er den offisielle FC Barcelona Basketball Camp. Denne muligheten tilbys av Barcelona Training ApS. som er offisiell partner til FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Angrerett

Gebyrene kan ikke refunderes, men det totale beløpet du opprinnelig betalte for er garantert og verdien av registreringen vil bli kreditert mot en senere leir eller den kan overføres til en annen spiller (gyldig til 31.12.2024).

En lisensiert fysioterapeut vil ta seg av deltakerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfelle skade.

Alle som deltar på leiren må ha gyldig helseforsikringsbevis.

FAQS

5 dager med trening med offisielle FC Barcelona-trenere. Lær den samme vellykkede metodikken som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué eller Ansu Fati er kjent for.

Spillerne vil få frukt i pausen mellom øktene for å sikre at spillerne forblir sunne.

Spillerne vil motta et sertifisert FC Barcelona Soccer Camp diplom for gjennomføringen av leiren.Spilleren vil også motta FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Gutter og jenter mellom 7 og 16 år gammel ønskes velkommen på FC Barcelona Soccer Camp.

Spillere må ta med:

Fotballsko

Individuell vannflaske

Matpakke

Full FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja, selvfølgelig. Under kjøp av din Camp-deltagelse i TicketMaster vil du få muligheten til å legge til ekstra uniformer til bestillingen din.

Ja, det vil være mulig frem til første dag av leiren.

FC Barcelona Soccer Camp går 5 dager fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de eldste. Avslutningsseremonien er vanligvis den siste dagen av leiren.

Vi vil anstrenge oss for å holde tidsplanen slik den har blitt publisert; den endelige tidsplanen kan imidlertid variere på grunn av faktorer utenfor vår kontroll.

Offisielle trenere fra FC Barcelona kommer eksklusivt for å gjennomføre treningsøktene med hjelp fra lokale hjelpetrenere. Alle trenerne er lisensiert av UEFA.

I motsetning til mange andre leirer, er de fleste av trenerne for tiden involvert i FC Barcelona hele året.

Gruppene vil bli delt inn etter alder og nivå. På den første og andre dagen av leiren vil spillerne muligens bli delt inn i sine endelige grupper. Spillere kan byttes fra en gruppe til en annen under leiren hvis det er hensiktsmessig.

Ja, foreldre er velkomne til å se treningene. Vi ber imidlertid om at du oppholder deg i et bestemt område for ikke å forstyrre dynamikken i treningene.

Du kan registrere deg på nett HER.

Ja, du kan registrere deg for VENTELISEN på denne lenken.

Ja, vi er den offisielle FC Barcelona Fotball Camp. Denne muligheten tilbys av Barcelona Training ApS. som er offisiell partner til FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Angrerett

Gebyrene kan ikke refunderes, men det totale beløpet du opprinnelig betalte for er garantert og verdien av registreringen vil bli kreditert mot en senere leir eller den kan overføres til en annen spiller (gyldig til 31.12.2024).

Ved dårlig vær når leiren starter, vil alle deltakere bli bedt om å forlate banen til det anviste dekkede området.

En autorisert fysioterapeut vil ta seg av deltakerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfelle skade. Alle som deltar på leiren må ha gyldig helseforsikringsbevis.