A way to play.

A way to grow.

BARÇA ACADEMY WORLD CUP

Ved å delta på en Barça Academy Norway så kan du ende med å bli valgt til å være en del av Team Norway.

Landslaget til Barça Academy Camp i Norway, som vil delta i Barcelona på Barça Academy World Cup, den eneste offisielle internasjonale turneringen arrangert av FC Barcelona med lag fra alle Barça akademiene i verden .

Du vil utfordre de offisielle lagene til FCB og du vil ha muligheten for å konkurrere og ha det gøy med andre spillere i verden som også har valgt å lære metodikken til Barça. En unik mulighet til å spille « La Masia » eller delta på åpningsseremonien på Camp Nou stadion.

Internasjonal turnering, Team Norway, FC Barcelona, Camp Nou, besøk La Masia, + 200 lag, + 2000 spillere fra hele verden , sightseeing i Barcelona , moro, Barça-akademier fra hele verden, fotball, nye vennskap, unik opplevelse, konkurranse og mye mer .

Barça Academy og Barcelona Training Aps Staff tilbyr alle deltakerne sjansen til å bli valgt til å være en del av Team Norway og delta i Barça Academy World Cup .

Du vil spille på 7 a siden, i feltene til » La Masia » (de eksklusive fasilitetene der FC Barcelona trener).

Blant deltakerne på Barça Academy Camp Norway 2023, vil FC Barcelona-trenerne velge de beste spillerne i de ulike alderskategoriene som er planlagt for turneringen, og vurderer ikke bare de tekniske ferdighetene, men også oppførselen og holdningen på og utenfor banen i løpet av dagene av leiren . Lagene til Leir Norway vil være sammensatt utelukkende av spillere som deltok på vår Barça Academy Camp.

Barça Academy World Cup 2024 vil finne sted i Barcelona i påskeferien. Kampene spilles i La Masia og på banene til Barça Academy Barcelona. Åpningsseremonien er planlagt på Spotify Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona.

Mer enn 200 lag fra alle Barça akademiene i verden, mer enn 2000 unge spillere fra Kina, USA, Brasil, Canada, Australia, Italia, Polen, Sveits, Peru, Nigeria, Marokko, Egypt, Japan, India, Santo Domingo, Mexico, Dubai, Singapore, de offisielle lagene til FC Barcelona og mer …

FAQS

FAQS

Ja, FC Barcelona Clinic er designet for lag som ønsker å leve en fotballopplevelse i Barcelona. Vennligst fyll ut kontaktskjemaet vårt eller send en e-post til fcbclinics@barcelonatraining.dk , så vil vi lede deg gjennom trinnene som behøves.

FC Barcelona Clinic kan gjøres når som helst i løpet av året. For den spesifikke World Cup-turneringen, er det kun for utvalgte spillere, men Club og College Clinics er året rundt. Kontakt oss for å starte opplevelsen!

Offisielle trenere fra FC Barcelona vil kjøre treningsøktene mens de er i Barcelona. Alle trenerne har den høyeste trenerlisensen som finnes: UEFA Pro.

Ja, en keepertrener fra FC Barcelona vil kjøre spesifikke treningsøkter for målvakter dersom det er minimum 8 keepere i klinikken.

Treningene vil finne sted i FC Barcelonas offisielle hovedkvarter i Barcelona, Spania.

Ja, spillere anbefales å reise med minst én forelder og/eller slektning. Det er obligatorisk hvis spilleren er under 11 år å komme sammen med en forelder og/eller slektning. Alle fotball- og kulturaktiviteter under opplevelsen vil bli gjort sammen med spillerne.

FC Barcelona-trenere vil velge spillerne fra de offisielle FC Barcelona-fotball-leirene over hele landet. Utvalgte spillere vil bli kontaktet personlig.

Transport er inkludert under hele opplevelsen og teamene vil bli ledsaget av tospråklig Barcelona Treningspersonale 24/7.

Ja, det kreves gyldig pass for å reise til Barcelona.

FAQS

5 dager med trening med offisielle FC Barcelona-trenere. Lær den samme vellykkede metodikken som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué eller Ansu Fati er kjent for.

Spillerne vil få frukt i pausen mellom øktene for å sikre at spillerne forblir sunne.

Spillerne vil motta et sertifisert FC Barcelona Soccer Camp diplom for gjennomføringen av leiren.Spilleren vil også motta FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Gutter og jenter mellom 7 og 16 år gammel ønskes velkommen på FC Barcelona Soccer Camp.

Spillere må ta med:

Fotballsko

Individuell vannflaske

Matpakke

Full FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja, selvfølgelig. Under kjøp av din Camp-deltagelse i TicketMaster vil du få muligheten til å legge til ekstra uniformer til bestillingen din.

Ja, det vil være mulig frem til første dag av leiren.

FC Barcelona Soccer Camp går 5 dager fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de eldste. Avslutningsseremonien er vanligvis den siste dagen av leiren.

Vi vil anstrenge oss for å holde tidsplanen slik den har blitt publisert; den endelige tidsplanen kan imidlertid variere på grunn av faktorer utenfor vår kontroll.

Offisielle trenere fra FC Barcelona kommer eksklusivt for å gjennomføre treningsøktene med hjelp fra lokale hjelpetrenere. Alle trenerne er lisensiert av UEFA.

I motsetning til mange andre leirer, er de fleste av trenerne for tiden involvert i FC Barcelona hele året.

Gruppene vil bli delt inn etter alder og nivå. På den første og andre dagen av leiren vil spillerne muligens bli delt inn i sine endelige grupper. Spillere kan byttes fra en gruppe til en annen under leiren hvis det er hensiktsmessig.

Ja, foreldre er velkomne til å se treningene. Vi ber imidlertid om at du oppholder deg i et bestemt område for ikke å forstyrre dynamikken i treningene.

Du kan registrere deg på nett HER.

Ja, du kan registrere deg for VENTELISEN på denne lenken.

Ja, vi er den offisielle FC Barcelona Fotball Camp. Denne muligheten tilbys av Barcelona Training ApS. som er offisiell partner til FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Angrerett

Gebyrene kan ikke refunderes, men det totale beløpet du opprinnelig betalte for er garantert og verdien av registreringen vil bli kreditert mot en senere leir eller den kan overføres til en annen spiller (gyldig til 31.12.2024).

Ved dårlig vær når leiren starter, vil alle deltakere bli bedt om å forlate banen til det anviste dekkede området.

En autorisert fysioterapeut vil ta seg av deltakerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfelle skade. Alle som deltar på leiren må ha gyldig helseforsikringsbevis.