A way to play.

A way to grow.

FC BARCELONA FUTSAL CAMP​

Barça Academy Futsal Camp vil være en uke full av erfaring med sikte på å forbedre og lære tekniske og taktiske elementer. I de daglige treningsøktene vil du kunne føle deg som en spiller fra klubbens førstelag ved å trene med FCB-trenere gjennom vår metodikk basert på den integrale veksten til spilleren.

Det er et camp hvor futsalopplevelsen blir fullført med ulike pedagogiske og rekreasjonsaktiviteter som har som mål å lære mer om FC Barcelona.

Barça Academy Futsal Camp vil være en 5-dagers camp.

Timeplanen for spillere fra 7 til 12 år vil være fra kl. 09:00 til 13:00, og for spillere fra 13 til 18 år vil den være fra kl. 14:00 til 18:00.

Disse campene er designet både for spillere fra klubben hvor fasilitetene blir brukt til campen, samt for spillere som kommer fra andre futsalklubber.

Deltakerne på Barça Academy Futsal Camp vil kunne forbedre sin læring av tekniske og taktiske konsepter innen futsal i samsvar med den metodikken som vanligvis brukes i treningen av profesjonelle futsallag.

I tillegg gir denne opplevelsen for unge idrettsutøvere også muligheten til å:

– Delta i trening, fritids- og rekreasjonsaktiviteter relatert til futsal og FC Barcelona.

– Oppleve fordelene ved å praktisere idrett på en profesjonell og morsom måte.

– Fremme samarbeid mellom spillere som deler lidenskapen for futsal og Barça.

– Formidle verdiene som FC Barcelona representerer.

Trenerne som skal gjennomføre Barça Academy Futsal Camp kommer direkte fra FC Barcelonas akademi «La Masia».

Disse trenerne har omfattende erfaring innen futsal og spesielt med Barças metodikk og spillestil.

Hver dag på Barça Academy Futsal Camp vil det være en lags-treningsøkt med tekniske aspekter og en konkurranse.

I tillegg vil trenerne snakke om taktiske og motiverende aspekter ved spillet som vil bidra til å fullføre sportsopplevelsen til de unge deltakerne.

Spørsmål og svar som ikke er dekket i våre vanlige spørsmål eller andre bekymringer, kan sendes til oss på e-post til : info@barcelonatraining.dk .

REGISTER

Limited Tickets

Barça Academy
Norway

Futsal Camp - 1 Week

Ages 7-12

Limited Tickets

Barça Academy
Norway

Futsal Camp - 1 Week

Ages 13-18

DATOER OG STED

FAQS

FAQS

Ja, FC Barcelona Clinic er designet for lag som ønsker å leve en fotballopplevelse i Barcelona. Vennligst fyll ut kontaktskjemaet vårt eller send en e-post til fcbclinics@barcelonatraining.dk , så vil vi lede deg gjennom trinnene som behøves.

FC Barcelona Clinic kan gjøres når som helst i løpet av året. For den spesifikke World Cup-turneringen, er det kun for utvalgte spillere, men Club og College Clinics er året rundt. Kontakt oss for å starte opplevelsen!

Offisielle trenere fra FC Barcelona vil kjøre treningsøktene mens de er i Barcelona. Alle trenerne har den høyeste trenerlisensen som finnes: UEFA Pro.

Ja, en keepertrener fra FC Barcelona vil kjøre spesifikke treningsøkter for målvakter dersom det er minimum 8 keepere i klinikken.

Treningene vil finne sted i FC Barcelonas offisielle hovedkvarter i Barcelona, Spania.

Ja, spillere anbefales å reise med minst én forelder og/eller slektning. Det er obligatorisk hvis spilleren er under 11 år å komme sammen med en forelder og/eller slektning. Alle fotball- og kulturaktiviteter under opplevelsen vil bli gjort sammen med spillerne.

FC Barcelona-trenere vil velge spillerne fra de offisielle FC Barcelona-fotball-leirene over hele landet. Utvalgte spillere vil bli kontaktet personlig.

Transport er inkludert under hele opplevelsen og teamene vil bli ledsaget av tospråklig Barcelona Treningspersonale 24/7.

Ja, det kreves gyldig pass for å reise til Barcelona.

FAQS

5 dager med trening med offisielle FC Barcelona-trenere. Lær den samme vellykkede metodikken som spillere som Messi, Iniesta, Xavi, Piqué eller Ansu Fati er kjent for.

Spillerne vil få frukt i pausen mellom øktene for å sikre at spillerne forblir sunne.

Spillerne vil motta et sertifisert FC Barcelona Soccer Camp diplom for gjennomføringen av leiren.Spilleren vil også motta FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Gutter og jenter mellom 7 og 16 år gammel ønskes velkommen på FC Barcelona Soccer Camp.

Spillere må ta med:

Fotballsko

Individuell vannflaske

Matpakke

Full FCB-leirtreningssett (2 T-shirts, shorts, sokker)

Ja, selvfølgelig. Under kjøp av din Camp-deltagelse i TicketMaster vil du få muligheten til å legge til ekstra uniformer til bestillingen din.

Ja, det vil være mulig frem til første dag av leiren.

FC Barcelona Soccer Camp går 5 dager fra 9.00 til 13.00 hver dag for de yngste og fra 14.30 til 18.30 for de eldste. Avslutningsseremonien er vanligvis den siste dagen av leiren.

Vi vil anstrenge oss for å holde tidsplanen slik den har blitt publisert; den endelige tidsplanen kan imidlertid variere på grunn av faktorer utenfor vår kontroll.

Offisielle trenere fra FC Barcelona kommer eksklusivt for å gjennomføre treningsøktene med hjelp fra lokale hjelpetrenere. Alle trenerne er lisensiert av UEFA.

I motsetning til mange andre leirer, er de fleste av trenerne for tiden involvert i FC Barcelona hele året.

Gruppene vil bli delt inn etter alder og nivå. På den første og andre dagen av leiren vil spillerne muligens bli delt inn i sine endelige grupper. Spillere kan byttes fra en gruppe til en annen under leiren hvis det er hensiktsmessig.

Ja, foreldre er velkomne til å se treningene. Vi ber imidlertid om at du oppholder deg i et bestemt område for ikke å forstyrre dynamikken i treningene.

Du kan registrere deg på nett HER.

Ja, du kan registrere deg for VENTELISEN på denne lenken.

Ja, vi er den offisielle FC Barcelona Fotball Camp. Denne muligheten tilbys av Barcelona Training ApS. som er offisiell partner til FC Barcelona i Danmark, Norge, Finland og Tyskland.

Angrerett

Gebyrene kan ikke refunderes, men det totale beløpet du opprinnelig betalte for er garantert og verdien av registreringen vil bli kreditert mot en senere leir eller den kan overføres til en annen spiller (gyldig til 31.12.2024).

Ved dårlig vær når leiren starter, vil alle deltakere bli bedt om å forlate banen til det anviste dekkede området.

En autorisert fysioterapeut vil ta seg av deltakerne under FC Barcelona Soccer Camp i tilfelle skade. Alle som deltar på leiren må ha gyldig helseforsikringsbevis.